انرژی

غول‌های بازرگانی منتظر نفت ۱۰۰ دلاری هستند

شرکت‌های بزرگ بازرگانی نفت پیش‌بینی کردند با اجرای تحریم‌های آمریکا علیه ایران، قیمت نفت برای نخستین بار از سال ۲۰۱۴ به ۱۰۰ دلار در هر بشکه صعود خواهند کرد.

به گزارش پایگاه خبری آرمان اقتصادی، دنیل جاگی یکی از موسسان گروه مرکوریا انرژی اظهار کرد: قیمت‌های نفت ممکن است درسه ماهه چهارم امسال به دلیل این‌که بازار ظرفیت چندانی برای جایگزینی بیش از دو میلیون بشکه در روز افت صادرات نفت ایران به دلیل تحریم‌های آمریکا ندارد، به بیش از ۱۰۰ دلار در هر بشکه صعود کند.

بن لوکاک، یکی از مدیران تجارت نفت ترافیگورا نیز پیش‌بینی کرد قیمت نفت تا کریسمس به ۹۰ دلار و در اوایل سال ۲۰۱۹ به ۱۰۰ دلار افزایش پیدا خواهد کرد.

همچنین بخوانید

جاگی در سخنرانی در کنفرانس نفت آسیا – اقیانوسیه “اس اند پی گلوبال پلاتس” در سنگاپور اظهار کرد: بازار واکنش عرضه برای ناپدید شدن دو میلیون بشکه در روز در سه‌ ماهه چهارم را ندارد و به نظر من این، امر بازار را برای مشاهده افزایش قیمت به ۱۰۰ دلار در هر بشکه آماده می‌کند.

نفت برنت که قیمت پایه برای بیش از نیمی از نفت جهان است روز دوشنبه با ۱.۶ درصد افزایش، ۸۰.۰۲ دلار در هر بشکه معامله شد.

بن لوکاک در همین رویداد اظهار کرد: تصور می‌کنم زمانی که تحریمها برای نخستین بار چند ماه پیش اعلام شدند برآورد می‌شد بین ۳۰۰ تا ۷۰۰ هزار بشکه در روز از صادرات نفت ایران را کاهش دهد اما اکنون برآوردها به بیش از یک میلیون بشکه در روز کاهش و شاید ۱.۵ میلیون بشکه در روز رسیده است.

وی در ادامه افزود: علاوه بر تحریم‌های آمریکا علیه ایران، دنیا با افت تولید نفت ونزوئلا به دلیل بحران اقتصادی وخیم در این کشور آمریکای لاتین مواجه شده است. بزرگترین منبع عرضه جهانی جدید یعنی شیل آمریکا نیز به دلیل محدودیت‌های ظرفیت خطوط لوله و کمبود نیروی کار، با مشکلاتی در رشد تولید دست و پنجه نرم می‌کند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، شرکت سیتی گروپ نیز در یادداشت تحقیقاتی در۲۴ سپتامبر احتمال سه رقمی شدن قیمت‌های نفت را پیش‌بینی کرد. تحلیلگران سی‌تی در این یادداشت اظهار کردند: سیتی افزایش قیمت نفت برنت به حدود ۸۰ دلار در سه ماهه چهارم را پیش‌بینی کرده بود، اما عدم وجود ظرفیت تولید شناور ممکن است باعث شود قیمت‌ها به بالای ۹۰ دلار یا حتی ۱۰۰ دلار در هر بشکه صعود کند.

انتهای پیام

منبع

ایسنا

همچنین بخوانید

دکمه بازگشت به بالا