ارتباطات و فناوري اطلاعاتامور زیربنایی

همه باید به صورت برابر از اطلاعات و فناوری بهره‌مند شوند

دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو در مراسم افتتاحیه کرسی ارتباطات علم و فناوری یونسکو، این کرسی را پایگاهی برای ورود آخرین دستاوردهای علم و فناوری جهان به کشور و انتقال نگاه ایرانی ـ اسلامی به فرهنگ و دانشگاه به سایر کشورها دانست و گفت: امروز همگان باید به صورت برابر از اطلاعات و فناوری بهره‌مند شوند.

به گزارش پایگاه خبری آرمان اقتصادی، حجت‌الله ایوبی در مراسم افتتاحیه کرسی ارتباطات علم و فناوری یونسکو که امروز (۲۶ اردیبهشت) با حضور نمایندگان یونسکو در دانشکده ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد، با بیان اینکه ما از یونسکو تنوع و گفت‌وگوی فرهنگی، همگانی شدن علم، توجه به خرده فرهنگ‌ها و احترام به آداب و رسوم گوناگون را فهمیده‌ایم، تاکید کرد: خط مشی یونسکو دخالت در امور علمی و فرهنگی سایر کشورها نیست.

وی ادامه داد: یونسکو در جهانی که دم از جهانی شدن فرهنگ و انحصاری شدن علم می‌زند، پرچم تنوع فرهنگی و فراگیر شدن علم را برافراشته است.

همچنین بخوانید

تشکیل کرسی‌های یونسکو در ایران به منظور جلوگیری از فرار مغزها

احمد جلالی، سفیر دائم جمهوری اسلامی ایران در یونسکو نیز با حضور در این مراسم شکل‌گیری ایده اولیه، تشکیل کرسی‌های یونسکو در ایران را به سال ۱۹۹۲ میلادی (معادل با ۱۳۷۱ شمسی) نسبت داد و تصریح کرد: در کنفرانس عمومی یونسکو در آن سال بحث شد که برای جلوگیری از فرار مغزها دو میدان همکاری بین کشورهای شمال ـ جنوب و جنوب ـ جنوب ایجاد شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر تصور درستی از سازمان‌های بین‌المللی وجود ندارد، اظهار کرد: یکی از فواید ایجاد این کرسی می‌تواند شناخته شدن سازمان‌های بین‌المللی باشد. 

سفیر دائم جمهوری اسلامی ایران در یونسکو تأکید کرد: ممکن است چنین تصور شود که قرار است یونسکو برنامه‌ای را پیاده کند؛ این در حالی است که دانشگاه باید اقداماتی را انجام داده و از این طریق خود را به شبکه جهانی متصل کند.

انتهای پیام

منبع

ایسنا

همچنین بخوانید

دکمه بازگشت به بالا