انرژی

سیستان و بلوچستان فاجعه‌بارترین شاخصه دسترسی به آب‌بهداشتی را دارد

عضو کمیسیون آب و کشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت: سیستان و بلوچستان فاجعه‌بارترین شاخصه دسترسی به آب‌بهداشتی را در کشور دارد و اختصاص بودجه‌های لازم برای تکمیل مجتمع‌های آبرسانی تحول شگرفی را در محرومیت‌زدایی در استان ایجاد می‌کند.

عبدالغفور ایرانژاد در گفت‎وگو با ایسنا با اشاره به بحران بی‌آبی درسیستان و بلوچستان اظهار کرد: از مجموع ۵۵۰۰ روستای سیستان و بلوچستان بیش از ۵۰ درصد آن‌ها یعنی حدود ۳۰۰۰ روستا هم‌اکنون فاقد هرگونه شبکه آب‌رسانی هستند.

وی افزود: بر اساس آمارها هم‌اکنون چیزی حدود هزار روستای فاقد شبکه به‌صورت سقایی و با سهیمه تنها ۱۵ لیتر در روز توسط تانکر آب‎‌رسانی می‌شوند که این‌یعنی مردم بقیه ۲۰۰۰ روستای فاقد شبکه در نوبت همین سهمیه ۱۵ لیتر آب سقایی هستند.

همچنین بخوانید

ایرانژاد خاطرنشان کرد: سیستان و بلوچستان فاجعه‌بارترین شاخصه دسترسی به آب بهداشتی را در کشور دارد و تنها استانی است که ۳۰ درصد مردم مرکز استان، زاهدان، هم فاقد هرگونه شبکه آب بهداشتی هستند.

نماینده مردم چابهار در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: از میان شهرستان‌های سیستان و بلوچستان شهرستان چابهار پایین‌ترین شاخصه دسترسی به آب بهداشتی را دارد به‌طوری‌که هم‌اکنون تنها ۲۳ درصد مردم شهر و روستاهای چابهار به آب‌بهداشتی دسترسی دارند و بقیه به‌صورت سقایی آب‌رسانی می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: برای رفع مشکل بی‌آبی در استان و به‌ویژه در روستاها ۱۸ مجتمع آب‌رسانی هم‌اکنون در سراسر استان بااعتباری بالغ‌بر ۲۰۰ میلیارد تومان در دست‌ساخت است که بسیاری از آن‌ها به دلیل کمبود اعتبار سال‌هاست به‌بهره‌برداری نرسیده است و در صورت اختصاص بودجه‌های لازم برای تکمیل‌ آن‌ها تحول شگرفی در محرومیت‌زدایی از سیستان و بلوچستان به وجود می‌آید.

انتهای پیام

منبع

ایسنا

همچنین بخوانید

دکمه بازگشت به بالا